TDFSZ logo

Tungsram Dolgozók Független Szakszervezete

A 115 éves Tungsram

2011.10.13. Fiedler

Kevés dolog van a világon, amelyről elmondható, hogy 115 éves. Ha egy márkanév marad fent ilyen hosszú ideig, azt szinte hihetetlennek tartjuk.

A Tungsram márkanév 2011-ben lépett ebbe a hihetetlen korba, bizonyítva, hogy továbbra is megbízható része a világítástechnikai iparágnak és a mindennapjainknak.

Az évforduló alkalmából több lehetőséget is megragadtunk, hogy emlékezzünk az elmúlt évek történéseire és az elért sikereinkre. A budapesti gyár területén, októbertől egy állandó kiállítás képviseli a cég tradíciói iránti elkötelezettségét. A www.tungsram.hu weblap újraindításával nem csak emlékeinket osztjuk meg, hanem a világítástechnika jövőjébe is tekintünk. A jövő kihívásainak megfelelve, a GE-Tungsram egyik legfontosabb értéke a környezetvédelem,amely szempont termékeink gyártásának minden lépésénél megjelenik.

A 115 éves Tungsram évfordulójával egy időben 2011. október 13.-án nyitottuk meg a GE Fényforrás üzletágának európai Világítástechnikai Bemutatóközpontját, ami nem csupán a legmodernebb termékek bemutatótere, hanem a vendégek számára egy interaktív séta keretében felfedi a fény és a világítás sokszínűségét.

Kapcsolódó hivatkozás: www.gelighting.com/eu/tungsram/index_hu.html